Mitin-Manifestació del Primer de Maig de CNT Arc de Triomf a les 11h (BCN)

Llegeix tota la notícia

[[image:1maig_copy1_copy1.jpg::center:0]]

[[image:1maig_copy1.jpg::center:0]]

Enguany els i les treballadores de Catalunya estem vivint una nova crisi de l’actual sistema econòmic, el Capitalisme. Una crisi que en el que va d’any ha deixat milers de persones sense feina, ERO’s, empreses tancades… però també ha estat un any per evidenciar la necessitat d’un moviment obrer organitzat, independent i revolucionari.

En poc temps ha quedat al descobert la veritable cara del Sindicalisme d’Estat, el sindicalisme que -per mitjà de les el·leccions sindicals i els comitès d’empresa- no ha estat capaç de frenar l’escalada d’acomiadaments i agressions patronals en els darrers mesos. Ans al contrari, 30 anys d’aquesta pràctica a les empreses ha desmobilitzat la classe treballadora a les grans indústries (exemples com el de SEAT són evidents), quan no directament ha deixat de banda completament els treballadors de la petita i mitjana empresa (i, en realitat, el veritable gruix de la població treballadora).

Malgrat que en les darreres setmanes només hi hagi crides a la responsabilitat entre classes des de les diferents organitzacions empresarials, financeres, estatals i dels diferents “agents socials”… sabem que sempre guanyen els de sempre. Quan no hi havia crisis, sempre guanyaven els mateixos; i ara que n’hi ha, segueixen guanyant.

Aquest Primer de Maig, la C.N.T. sortirà al carrer per a denunciar totes les agressions del Capital i la connivència de l’Estat. Sortirà per a reivindicar novament un moviment obrer on la solidaritat, l’ajuda mútua i l’acció directa siguin l’eix vertebrador del mateix. Cal que prenguem conciència que units, creant les nostres propies formes de poder popular és com podrem contrarrestrar la situació actual.

Cal que ens organitzem, cal que sortim al carrer, i cal que ens rebelem.

Contra la crisis: que l’atur no t’aturi!
Unió, Acció, Autogestió!

Categories: Confederal

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


CAPTCHA Image
Reload Image
MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix