Estrenem afiliació telemàtica!

Què? CNT és l’únic sindicat a Espanya que manté la seva independència: Sense subvencions, ni alliberats ni eleccions sindicals.

Com? Acció directa, si ningú treballa per tu, que ningú decideixi per tu. La Secció Sindical és l’eina per defensar-te, i el Sindicat estarà al teu costat, amb formació, organització (manifestacions, piquets, boicot…) i assessorament jurídic i laboral.

Qui? Treballadores a l’atur o en actiu, estudiants i autònomes sense assalariades.
Com a sindicat de classe i compromès amb la lluita, no s’hi poden afiliar empresaris; membres de les Forces i cossos de seguretat de l’estat, policia privada ni carcellers.

Quant? Mantenim la nostra independència, la CNT s’autogestiona i la quota de cada afiliada és la base que ho fa possible. Sobre això, el treball diari de la militància fa possible el funcionament del Sindicat.

Quota sindical: 12 €/mes (treballadores en actiu)
Quota sindical: 15 €/mes (quota solidària)
Quota reduida: 6€/mes (treballadores a l’atur, jubiliades i estudiants)

Avantatges de formar part de CNT

  • Assessorament jurídic i laboral online i presencial (dimecres de 18 a 21h) totalment gratuït (també per no afiliats).
  • Accés a tot dipus de cursos de formació, organitzats de forma periòdica al Sindicat.
  • Possibilitat de constituir una Secció Sindical de CNT a la teva empresa, amb l’assessorament i el recolzament de les companyes del Sindicat.
    Elaboració d’estratègies de negociació col·lectiva per aconseguir millores al conveni vigent, negociar un de nou o millorar les condicions de treball a la teva empresa.
  • Protecció integral front a possibles acomiadaments o represàlies per part de l’empresa per excercir el dret a la llibertat sindical.
  • Participació activa en les activitats, jornades, actes i en els organs per la presa de decisions del Sindicat.
  • Informació periòdica sobre les notícies d’actualitat de l’àmbit laboral i social, així com les convocatòries que organitza el propi Sindicat (concentracions, manifestacions, piquets, etc)
  • Detecció d’infraccions en materia laboral a les empreses, i elaboració i interposició de denúncies davant la Inspecció del Treball i la Seguretat Social.
  • Desgravar-te el percentatge de la quota sindical anual a la teva Declaració de la Renda (IRPF)
MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix