[CAT]

Aquest diumenge 24 de setembre tenim preparada a CNT Cornellà una tarda de compartir música i ball, així com begudes y pica pica a preus populars. Als plats tindrem els Uncles on Acid, un duet de DJs de gusts eclèctics i amplíssimes col·leccions ja habituals de la Fabra i Coats i altres esdeveniments de barri. La selecció musical abastirà soul, funk i hip hop, ideals per ballar locking, popping, waacking i hip hop.

Vine a ballar i a donar suport als moviments socials del barri i recorda que, com sempre: tolerància zero amb l’assetjament i d’altres actituds de merda.

[CAS]

Este domingo 24 de septiembre tenemos preparada en CNT Cornellà una tarde de compartir música y baile, así como bebidas y picoteo a precios populares. A los platos tendremos a Uncles on Acid, un dúo de DJs de gusto ecléctico y amplísimas colecciones ya habituales de la Fabra i Coats y otros eventos de barrio. La selección musical abarcará soul, funk y hip hop, ideales para bailar locking, popping, waacking y hip hop.

Ven a bailar y a apoyar a los movimientos sociales del barrio y recuerda que, como siempre: tolerancia cero hacia el acoso y otras actitudes de mierda.

Categories: Social

Premsa

Secretaria de Premsa del Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix