4 assassinats en 24 hores

Ahir per la tarda vàries companyes del sindicat van estar a la concentració contra el feminicidi a Corbera de Llobregat. Una manifestació organitzada per Las del Jersey, el CSO Ca la Bandida i el col·lectiu Figa-Flors Corbera, contra els 4 assassinats en menys de 24 hs a diferents punts del país.

Segons ens explica una companya “han llegit manifest, posat unes cançons i han parlat algunes persones. Entre elles amigues y companyes del col·legi de lxs fillxs de la veïna de Corbera. La lectura més emotiva fou la d’una nena d’uns 10 anys que deia que encara que siguin petites canviaran el món perquè no passin aquestes coses.”
Lxs nenxs van ser les protagonistes i van tenir el seu moment per parlar, plorar i abrçar-se… També ens van demostrar que noves generacions estàn sorgint.”

Per finalitzar, una jove migrant va parlar per recordar que “no estem totes”, que falten les veus de les que van patir abús. Ella volia explicar la seva experiència, i animar-se a parlar la va alliberar. També va alertar sobre els prejudicis racistes que existeixen sobre els abusos sexuals. “La seva intervenció va ser valent i molt sentida” ens explica un altre company que hi va ser present.

Que se lea y se escuche bien alto!! Vivas nos queremos!

Ayer a la tarde una terrible noticia llegó a nuestros oidos. Un nuevo feminicidio nos ha golpeado en Corbera.
Asique rapidamente decidimos salir hoy a la calle para juntarnos y decir Basta!

Antes que nada, queremos hacer llegar nuestro abrazo y cariño a la familia y las amistades de la vecina de Corbera, y decirles que no están solas… que aquí estamos para lo que necesiten…

También queremos recordar que el año pasado estuvimos aquí por otro feminicidio que hubo en el pueblo. Para nosotras la violencia machista tiene múltiples facetas…


Premsa

Secretaria de Premsa del Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix