Com sabreu, aquest sindicat es ara la seu de la redaccio del nostre diari “Solidaridad Obrera”. Per tal de mantenir una economia sanejada i disposar dels calers suficients per treure el diari, farem dos cops al mes els “Sopars pro-Soli”.

Els sopars constaran de dos plats, beguda i postres i despres gaudirem de la cafeta setmanal que fem tots els divendres al sindicat amb bona musica i jocs. El preu del menu es de 10 euros i s’encarregan de fer-lo companys cuiners amb molta experiencia.

Ja hem fet un de prova i vam ser 25 persones. Voldriem duplicar l’assistencia les properes vegades que de moment seran els dies 14 i 21 de Gener a les 21h.

Cada mes anunciarem les dates dels sopars que tambe es publicitaran a la web de la“Soli”.

Si esteu interessats i voleu vindre teniu que confirmar la “reserva” al nostre correu electronic cntcornella@cnt.es o al de la “Soli” soliobrera@cnt.es o trucant al: 686 755 447 amb uns dies d’antelacio.

Us esperem a tots i totes!


cornella

Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


CAPTCHA Image
Reload Image
MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix