[CAT]

Finalitza la primera jornada de vaga d’Ensenyament a Catalunya, que ha començat amb piquets a primera hora del matí, seguits d’una multitudinària manifestació conjunta amb les treballadores de la Sanitat en la qual hem reclamat, entre altres coses, la fixesa de les interines en frau de llei; la retirada del decret de plantilles, que afavoreix la gestió privada i dictatorial a les nostres escoles; la reducció de les ràtios a les aules; l’equiparació salarial a l’FP; la recuperació del poder adquisitiu perdut i la defensa de la immersió lingüística.

Demà ens espera una altra jornada de vaga amb una concentració a les 10.00 h als Serveis Territorials a Sant Feliu i a les 12.00 h a Via Augusta. Els i les militants de CNT-Cornellà i comarca que participem en la secció sindical de CNT al Departament d’Educació demanem la màxima participació possible per a canviar la dinàmica de retallada de drets que portem sofrint durant els darrers anys a Catalunya.

Salut a les que lluiten.

[CAS]

Finaliza la primera jornada de huelga de Enseñanza en Cataluña, que ha empezado con piquetes a primera hora de la mañana, seguidos de una multitudinaria manifestación conjunta con las trabajadoras de la Sanidad en la cual hemos reclamado, entre otras cosas, la fijeza de las interinas en fraude de ley; la retirada del decreto de plantillas, que favorece la gestión privada y dictatorial en nuestras escuelas; la reducción de las ratios a las aulas; la equiparación salarial en la FP; la recuperación del poder adquisitivo perdido y la defensa de la inmersión lingüística.

Mañana nos espera otra jornada de huelga con una concentración a las 10.00 h a los Servicios Territoriales de Sant Feliu y a las 12.00 h a Vía Augusta. Los y las militantes de CNT-Cornellà y comarca que participamos en la sección sindical de CNT al Departamento de Educación pedimos la máxima participación posible para cambiar la dinámica de recorte de derechos que llevemos sufriendo durante los últimos años en Cataluña.

Salud a las que luchan.

MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix