Aquest passat divendres 10 i el dimarts 14, vam estar acompanyant a les companyes de la Secció Sindical a Eurest (empresa de restauració col·lectiva), de CNT Barcelona.

Protesta en el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, donde está presente Eurest, contra los abusos y la precariedad de la empresa.

La historia

Eurest / Compass Group, va obrir les cafeteries de Tanatoris Mèmora a Barcelona, subjectes a un ERTE per força major, amb plantilla externa. Mentre la plantilla habitual dels centres de treball seguia en ERTE.

És la enèsima vulneració dels drets laborals per part d’Eurest, en aquesta ocasió vulnerant el Real Decret-Llei 18/2020.

I no ho van saber per comunicació de la empresa. Es pensàven que la Secció de CNT (que aglutina el 90% dels treballadors habituals) no arribarien a saber sobre l’apertura dels centres, però es van personar a dos d’ells per donar testimoni de l’apertura i la vulneració.

Eurest / Compass Group amb tota seguretat pretén amb aquesta actuació desfer-se de la Secció sindical de CNT, que durant mes de 6 anys ha plantat cara i ha fet valer els seus drets i la seva professionalitat.

Però ja havíen plantejat conflicte a l’empresa abans de la crisi del Covid-19 per vulneració d’acords, i ho mantindran i incrementaran donada la gravetat de les seves actuacions.

Per saber més…

Per més informació sobre aquest conflicte sindical, els podeu seguir al seu Twitter i al Facebook.


Premsa

Secretaria de Premsa del Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix