Aquest dimecres 6 de setembre la CNT Ensenyament cridem a la vaga. Les treballadores del sector ens continuem trobant en situació d’inestabilitat, la fixesa no s’ha realitzat, i és necessari d’organitzar-nos al marge dels òrgans de representació sindical unitària de la burgesia.

Cal reduir les ràtios, que no hem viscut durant els últims cursos, sinó que veiem com apareixen nous grups i noves línies a escoles i instituts sense augmentar proporcionalment els recursos humans i materials.

La dignificació del #PAE és urgent després de tants anys amb desigualtat salarial i d’horari. Cal retirar el nou currículum (aposta neoliberal de l’estat), cal plantejar els continguts per promoure la reflexió crítica i l’emancipació de la nostra classe.

La CNT defensa la immersió lingüística, fent de la llengua una oportunitat per cohesionar a la nostra classe. Des de la CNT exigim la derogació del d. de plantilles per recuperar part de la democràcia i avançar en l’organització de les treballadores en cada centre educatiu.

Per totes aquestes raons cridem a la vaga, i creiem que pot ser un punt de partida per iniciar un període organitzatiu i de mobilitzacions per construir una educació al servei de la classe treballadora.


Premsa

Secretaria de Premsa del Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix