[CAT]

Per segon dia consecutiu, les treballadores de l’Ensenyament hem abandonat les aules per a sortir al carrer. Les docents en lluita de CNT-Cornellà i comarca hem començat el matí amb un piquet a la seu dels Serveis Territorials a Sant Feliu per a després trobar-nos amb la resta de companys i companyes en la concentració que ha tingut lloc a Via Augusta, davant del Departament d’Educació.

Durant l’acte de clausura el secretari de premsa de la Secció Sindical de CNT-Ensenyament ha manifestat l’especial urgència de la lluita per la fixesa del personal interí en frau de llei, bona part del qual es podria veure al carrer en els pròxims mesos, situació que fa molt de temps que denunciem des de la central anarcosindicalista i que no estem disposades a permetre. També hem aprofitat per a animar a les companyes presents a l’autoorganització en assemblees de base als centres de treball per a no confiar les mobilitzacions a uns alliberats sindicals que estan més pendents de protegir els seus privilegis que de solucionar les problemàtiques que patim les treballadores de l’educació en el nostre dia a dia.

La lluita continua, companyes.

Cap interina al carrer!

[CAS]

Por segundo día consecutivo, las trabajadoras de la Enseñanza hemos abandonado las aulas para salir a la calle. Las docentes en lucha de CNT-Cornellà y comarca hemos empezado la mañana con un piquete en la sede de los Servicios Territoriales en Sant Feliu para después encontrarnos con el resto de compañeros y compañeras en la concentración que ha tenido lugar en Vía Augusta, frente al Departamento de Educación.

Durante el acto de clausura el secretario de prensa de la Sección Sindical de CNT-Enseñanza ha manifestado la especial urgencia de la lucha por la fijeza del personal interino en fraude de ley, buena parte del cual se podría ver en la calle en los próximos meses, situación que hace mucho de tiempo que denunciamos desde la central anarcosindicalista y que no estamos dispuestas a permitir. También hemos aprovechado para animar a las compañeras presentes a la autoorganización en asambleas de base en los centros de trabajo para no confiar las movilizaciones a unos liberados sindicales que están más pendientes de proteger sus privilegios que de solucionar las problemáticas que sufrimos las trabajadoras de la educación en nuestro día a día.

La lucha continúa, compañeras.

Ninguna interina a la calle!

MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix