Fem una crida a la solidaritat amb les 4 persones multades a Aranda del Duero, per protestar contra el XVI Congrés de Joc de Castella i Lleó, de les quals 2 són militants de CNT Aranda.

El 26 de novembre del 2019 va tenir lloc en Aranda de Duero el XVI Congrés del joc de Castella León que es celebrava al Centre Cultural de Caja de Burgos amb el títol ‘Estratègies de joc responsable en el sector del Joc Privat’, i al qual van assistir representants de les associacions sectorials de Castella i Lleó, empresaris de casinos i sales d’apostes, polítics, periodistes, CCOO, UGT…

Malgrat l’enorme secretisme d’aquest, a última hora, es van fer amb el programa i els horarios i com a protesta des de CNT Aranda van convocar a una concentració, degudament legalitzada, a organitzacions afins de tota Castella i Lleó perquè assistissin. Va ser a la Plaça del Blat enfront de l’entrada del congrés, en el qual hi havia un fort dispositiu policial vingut de Burgos i al qual no estan acostumats a la seva ciutat.

La concentració va ser pacífica, però en un moment una integrant de AFA (Assemblea Feminista d’Aranda) bastant nerviosa, va protestar sobre els cotxes oficials que aparcaven en el mateix lloc de l’esdeveniment (un carrer peatonal tancat), raó per la qual va ser detinguda. Dos companys de CNT es van apropar en aquest moment i van ser identificats per intentar traspassar un cordó policial inexistent.

El resultat final: Una persona detinguda i quatre multades (601€ cadascuna), dos militants de CNT Aranda, un membre de ̈”La Maldita” de Burgos i una integrant de l’Assemblea Feminista d’Aranda, a aquestes dues últimes persones no les van demanar identificació en cap moment. Ara mateix estan en tràmit d’interposar Recurs d’alçada davant el Ministre d’Interior per les quatre persones multades, que ascendeixen per ara a 2400€.

Porten mesos amb iniciatives per recaptar diners, però encara queda camí. Si vols col·laborar per poder seguir lluitant, el número de compte és: ES12 3035 0324 41 3240012660

I per si voleu saber més, o ajudar d’una altra forma, podeu contactar amb ells a través del mail: aranda (@) cnt.es

Categories: Solidaritat

Premsa

Secretaria de Premsa del Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix