Ens afegim a la campanya iniciada des de les diferents Coordinadores de la cultura de CNT Madrid, la Secció de Cultura i Espectacles de Barcelona i la Coordinadora provincial de Barcelona d’Arts escèniques i cinematogràfiques.

Al món de la cultura hi treballa moltíssima gent, i la temporalitat i la intermitència és el pa de cada dia. El sector agrupa molts tipus d’ofici, associacts i sindicats de forma separada, però amb lluites comunes.

Volem reivindicar tots els oficis del sector, amb l’objectiu de coordinar-nos davant del que es preveu una època amb més precarietat que mai.

És el moment ideal per organitzar una resposta a l’explotació i l’abús, i tornar al treball coneixent els nostres drets, i organitzades de forma que no ens trobem soles davant de situacions injustes.

Ja sigui amb contracte o per compte propi, parlem de professions com:

  • Intèrprets i creadores musicals
  • Rigging
  • Personal tècnic i de sala
  • Tècnics audiovisuals de cinema, televisió, publicitat, esdeveniments i espectacles
  • Interprets actors, actrius, figurants, músics/ques, dança, clown, màgia, estàtues humanes, arts circenses…
  • Personal no tècnic amb contractació intermitent al sector cultural i de l’espectacles (p. ex. cambrers/eres, taquilles i auxiliars en esdeveniments i festivals)
  • Totes aquelles treballadores i treballadors que treballen al sector cultural i de l’espectacle i que no estiguin mencionats als punts anterios.
Si vols organitzar-te i conèixer els teus drets, contacta amb nosaltres!
Trabajadores y trabajadores de la cultura y del espectáculo, profesiones intermitentes.

Premsa

Secretaria de Premsa del Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.