Abusos quotidians: explotació laboral.

Moltes persones ens sentim identificades amb aquesta frase, i amb moltes altres situacions típiques a l’empresa on treballem, que no per això són normals. No són problemes individuals, no és que el teu cap sigui més o menys dolent, és que tot el sistema laboral funciona amb aquests abusos, i per això la lluita ha de ser col·lectiva.

Lluita col·lectiva. La lluita individual no porta enlloc.

Quantes vegades haurem sentit a dir a familiars o amics: “denuncia la teva empresa que segur que guanyes“, o “jo tinc un amic advocat que et pot ajudar”. I potser si finalment t’hi atreveixes acabis guanyant, però et quedaran dotzenes de batalles més per davant, l’acomiadament no és l’única arma de l’empresari, i els teus companys de treball seguiran tant explotats com sempre.

Per això, si et trobes en situacions com aquesta, el millor és acudir al sindicat, on et trobaràs a persones que, com tu, han patit l’explotació laboral i han volgut posar-hi fi. Aquí t’informarem dels teus drets, de com pots defensar-los, i t’acompanyarem als piquets, al judici, i a la celebració quan guanyem la readmissió i tornis triomfal al teu lloc de treball.

Campanya d’estiu: Compta amb CNT

I què guanyem nosaltres com a sindicat? La satisfacció de veure i demostrar que la lluita sindical serveix, no només per defensar drets, sinó per guanyar-los. No guanyem més subvencions, ni més alliberats; de fet tindrem més feina (totalment voluntària).

Però si de veritat vols lluitar, si vols canviar les coses: compta amb nosaltres, compta amb CNT.

Vols fer difusió?

Si vols formar part d’aquesta campanya, pots descarregar aquí un ZIP amb aquests cartells en diferents formats, i si la vols personalitzar pel teu sindicat o territori envia un mail a premsa@cornella.cnt.es.


Premsa

Secretaria de Premsa del Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix