[CAT]

Avui, el nostre sindicat ha anat a l’institut Miquel Martí i Pol de Cornellà de Llobregat per a fer arribar a l’alumnat el tema sindical des de la perspectiva de les seccions sindicals.

Diferents punts han estat tractats pel nostre Secretari de Jurídica i una militant del nostre sindicat amb experiència com a delegada sindical en un multinacional. L’alumnat s’ha mostrat gratament receptiu i ha respost amb preguntes d’interès per a tots/es.

Considerem necessari portar els nostres coneixements sindicals a aquells/es qui comencen, o ja estan, a les portes del món laboral, a fi que arribin tan preparades com sigui possible. És gratificant veure l’interès per part del jovent que estudia. Això ens dona forces i ànims per a seguir.

[CAS]

Hoy, nuestro sindicato CNT ha ido al Instituto Miquel Martí i Pol de Cornellà de Llobregat para hacer llegar al alumnado el tema sindical desde la perspectiva de las secciones sindicales.

Diferentes puntos han sido tratados por nuestro Secretario de Jurídica y una militante de nuestro sindicato con experiencia como delegada sindical en una multinacional. El alumnado se ha mostrado gratamente receptivo y ha respondido con preguntas de interés para todas.

Consideramos necesario llevar nuestros conocimientos sindicales a las que empiezan, o ya están, en las puertas del mundo laboral, a fin de que lleguen lo más preparadas posible. Es gratificante ver el interés por parte de la juventud que estudia. Eso nos da fuerzas y ánimos para seguir.

Categories: Formació

Premsa

Secretaria de Premsa del Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix