Desde el grup de suport a l’Amadeu Casellas, crida a la solidaritat per aconseguir la llibertat del company Amadeu Casellas.

 Llegeix tota la notícia per veure la informació

[[image:amadeu15descentralitzadespeeeek.jpg::center:0]]

Al passat ens van dir “…no es motiu per denegar un permis de sortida el fet d’estar pendent de sanció…”, altres companyes ja han obtingut permisos en situacions similars. “… Aquesta vegada no hi haurà tanta presió social”, Aixó diu ara Albert Battle, Director General de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya i un dels màxims responsables de la situació de l’Amadeu Casellas. Una altra mentida més que vol retrassar encara més la seva llibertat, aquest cop ens aseguren que en quan es solucioni aquesta nova causa/montatge (mínim 3 mesos), amb petició fiscal de 8 anys, l’Amadeu obtindrà els permisos… mentides i més mentides. Per si això fos poc, amenacen amb querellar-se contra l’Amadeu pels seus últims comunicats/denuncia mencionant noms de funcionaris. Una burla més, més mentides i les falses promeses no son suficients, al seu continu abús de poder ara s’afegeix actitud xulesca. Mentrestant l’Amadeu segueix lluitant per la seva llibertat, fart de tantes paraules, aquest cop només s’aturarà davant els fets: la concessió d’algun permís de sortida, pas previ a la consecució de la llibertat condicional.

El passat any van ser 77 dies en vaga de fam, i encara que encara no s’ha recuperat del tot, el 20 d’abril va iniciar una nova vaga de fam. Amadeu segueix denunciant les injusticies del podrit sistema penitenciàri i lluitant per la seva llibertat…

NOSALTRES QUAN?

ACCEPTEM EL REPTE, VOLEN RESPOSTA SOCIAL, ELS HI DONAREM CREEM ALARMA SOCIAL, AMADEU NO ESTÀ SOL! LLIBERTAT JA!!!

Convidem, convoquem, animem a:

-Quinzena de lluita per la llibertat de l’Amadeu, que es noti la desposta social: del 15 al 30 de Maig

-Manifestació el dia 30 de maig a les 18h a Plaça Antonio López (Barcelona. Via layetana cantonada Passeig Colón)

http://llibertatamadeu.blogspot.com

 [[image:amadeu15descentralitzades.jpg::center:0]]


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


CAPTCHA Image
Reload Image
MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix