Llistat de convocatòries arreu de l’estat. Actualització constant:

Alacant: concentració a la subdelegació del govern (Plaça de la Muntanyeta) a les 19.30 hores. Convoquen CNT, CGT i Solidaritat Obrera.

Ávila: concentració a les 19:00 h. en el “Arco del Grande”.Convoquen CNT i CGT.

Córdoba: Manifestació unitària de CNT, SAT i CGT a les 19:30 hores des de l’Avenida de la Victoria (Hotel AC).

Iruña / Pamplona: CGT, CNT i ESK convoquen concentració davant del Monumento de los Fueros a les 19:30 h.

Leganés: concentració / Manifestació unitària a les 17:30 h. Es sortirà en bloc a les 18:30 h des de l’estació de rodalies de Leganés cap a la Manifestació de Madrid.

Logroño: Concentració a la Concha del Espolón a les 20:00 h.CGT, CNT, 15M …

Madrid: Manifestació el 29-S a les 19.30 h. de Cibeles a Sol,convoquen diferents sindicats de la CNT de Madrid, a més de CGT, SAS, Solidaritat Obrera, Assemblea de Vallekas per la Vaga General, Comissió de Treball Vaga General – Sol i un llarg etcètera. Al matí accions descentralitzades, entre altres, el sindicat d’Arts Gràfiques Comunicació i Espectacles de CNT convoca concentració davant FEIGRAF (patronal de les Arts Gràfiques) a les 12:00 h.

Mérida: manifestació regional unitària, CNT, CGT, CSU i diferents col.lectius socials: La rebotiga, CALA, Ecologistes en Acció, etc.Plaça d’Espanya-Puerta de la Vila-Plaza de España, 20:00 h.

Múrcia: manifestació regional unitària CNT – CGT a les 19:00 h.des de la Plaza Santo Domingo.

Santander: concentració davant la Delegació del Govern a Santander sota el lema “La lucha está en la calle – Hacia la Huelga General”. Convoquen: CGT, CNT i el moviment 15M Santander.

Teruel: CGT, CNT i altres sindicats i organitzacions i col.lectius socials.

Valladolid, accions coordinades (CNT, CGT i TU):

24 de setembre per la tarda: projecció pública del debat entre sindicats sobre alternatives a la crisi a la Plaza Portugalete a les 18:00 h.

28 de setembre, a les 20:00 h. Bicicletada reivindicativa.

29 de setembre: a les 11:00 h a Plaza Madrid, concentració davant de la seu de la patronal i dels “sindicats” UGT i CCOO, a les 12h al c / Santa Llúcia, concentració davant la seu del PSOE, a les 13h al c / Santiago, concentració davant la seu del banc Santander, a les 20:00 a la Plaza Zorrilla, MANIFESTACIÓ que tancarà la jornada de lluita del 29-S amb finalització a la Plaza Fuente Dorada.

Zaragoza: cadena humana.


cornella

Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


CAPTCHA Image
Reload Image