Des del Sindicat d’Oficis Varis de CNT Cornellà i comarca, recolzem la Vaga de lloguers general i indefinida a partir de l’1 d’abril de 2020, convocada pel Sindicat de Llogateres, si no s’aprova una suspensió dels lloguers.

Ens sumem així a un moviment internacional, i fem una crida a tots els sindicats i col·lectius que recolzin a la classe treballadora i precaritzada en uns moments extremadament difícils.

Les arrendatàries i les persones sense sostre són, una vegada més, abandonades a la seva sort per un estat que mesura la vida humana en termes econòmics.

Amb o sense suspensió de lloguers, s’apropa una onada d’impagaments, i és responsabilitat de totes organitzar-nos i ajudar-nos. Inclús si pots pagar, és important secundar la vaga per recolzar a les persones que no ho poden fer.

Exigim al govern:

  1. La suspensió de tots els lloguers mentre duri la pandèmia.
  2. La suspensió de tots els pagaments de llum, aigua i gas, com serveis bàsics que són.
  3. Que els habitatges buits en mans de fons i entitats financeres siguin posades a disposició de les persones sense sostre.

Com adherir-se la vaga?

Seguint la proposta del Sindicat de Llogateres, és important seguir aquestes passes:

  1. Omple el formulari. És molt important, perquè així et podran contactar i seguir enviant informació de les pròximes passes.
  2. Descarrega el model de notificació d’impagament per enviar a la propietat, omplint-lo amb les teves dades.
  3. Descarregar el model de notificació de vaga per enviar al ministeri de vivenda (portal.vivienda@fomento.es) posant en còpia el següent mail: impagoalquiler@gmail.com.
  4. Correu la veu entre les veïnes, perquè se sumin i facin aportacions a la caixa de resistència del Sindicat de Llogateres.
  5. Des del SOV Cornellà proposem, a més, penjar un llençol blanc al balcó o la finestra, per fer saber que no és un problema individual: totes juntes som més fortes!

Si no s’aplica la suspensió de lloguers: Vaga de lloguers indefinida!

Documents per descarregar:

Categories: Vaga lloguers

Premsa

Secretaria de Premsa del Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


CAPTCHA Image
Reload Image
MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix