El moment que totes sabiem que arribaria, ja és aquí. L’Audiència de Barcelona ha obert el procés d’execució de la pena de tres anys de presó per a en Sergi, després de la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem que vam conèixer ara farà un mes. En Sergi doncs, té 15 dies per realitzar l’ingrés voluntari a presó, d’altra banda serà posat en ordre de cerca i captura.

Recolzant la seva decisió, l’advocada d’en Sergi presentarà l’indult davant el Ministeri de Justícia Espanyol i inmediatament s’exigirà la suspensió d’entrada a presó a l’Audiència Provincial fins a que es resolgui l’indult, amb la intenció de paralitzar per complet el procés d’ingrés penitenciari, o si més no, donar-nos més temps. Perquè això sigui possible, necessitem l’ajuda urgent de totes vosaltres, és el punt decisiu per evitar o prorrogar l’entrada a presó.

Hem redactat un escrit model de petició d’indult per a que ho signin sindicats, partits, entitats, associacions o col·lectius que comptin amb número NIF. També poden sumar-s’hi a la petició persones destacables com alcaldes/ses, regidors/es, etc. per mostrar el seu suport a la causa i demanar la llibertat del nostre company. Aquells col·lectius o persones que estigueu interessades podeu enviar un correu a sergillibertat@riseup.net i li enviarem tota la informació i les instruccions a seguir.

Descarrega: Model de recolzament de petició d’indult

El termini fixat és fins al dimarts 14 de Juliol, així que s’hauria de fer arribar el document signat i en suport físic a alguna persona del grup de suport, o bé deixar-los a la Llibreria Rosa de Foc (Carrer Joaquin Costa, 34), o al Lokal (Carrer de la Cera, 1 bis). Sabem que tenim el temps just, per això demanem la màxima col·laboració de tots i totes per a poder assolir l’objectiu marcat.

També s’ha habilitat un número de compte per fer aportacions econòmiques solidàries per fer front a la responsabilitat civil de 15.000€ i altres costos de despeses judicials i de campanya:0239 2053 41 3040030943 (Evo Banco)

Aquest moment havia d’arribar tard o d’hora. És moment de fer-hi front i mostrar tota la nostra solidaritat.
Si entre totes no aturem el procés, el dia 23 en Sergi ingressarà a presó.

Necessitem molta força i moltes mans, així que qui vulgui participar del grup de suport, contacteu amb nosaltres mitjançant: sergillibertat@riseup.net

ÀNIMS SERGI, NO ESTÀS SOL.
ET VOLEM AMB NOSALTRES.

Grup de Suport – Sergi Llibertat

sergillibertat.wordpress.com


cornella

Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


CAPTCHA Image
Reload Image
MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix