Enllaç a la web del sindicat de CNT-AIT Sabadell.

Es tracta d’una empresa subcontractada que realitza entregues per a Oximesa (dedicada a transports de gasos medicinals) Tant al treballador de CNT com a tota la plantilla se l’aplicava el conveni de transport d’Almeria, molt més econòmic que el de Barcelona, una pràctica bastant estesa en transports, a més a més no es respectaven els torns i realitzaven moltes hores extres.

El sindicat va instar a l’ empresa a solucionar aquestes irregularitats. No farem public el nom de l’ empresa perquè aquesta ha respost com calia i per tant no hi haurà denúncia pública ni judicial.

El treballador ha estat readmès l’ aplicació del conveni correcte serà per a tota la plantilla, això suposa un augment d’ uns 150€ al mes a una quarantena de treballadors de transports del Vallès.

Animem a tots els i les treballadores que vulguin intentar controlar el seu futur a afiliar-se a la CNT i intentar-ho juntament amb nosaltres.

Dia a dia som testimonis de la gran efectivitat que té a la nostra vida el fet d’estar organitzats/es.


cornella

Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


CAPTCHA Image
Reload Image