cartell-web.jpg
El pròxim 27 de desembre hi ha una manifestació convocada a les 17h a Plaça Catalunya —a la part més propera a les Rambles— en suport de les 11 companyes empresonades i represaliades en el marc de l’anomenada Operació Pandora —que va incloure destrosses i furts a diversos centres socials de Barcelona i a cases particulars— i també en suport de les dues companyes que porten més d’un any empresonades.

Totes elles són anarquistes i han estat represaliades pel fet de ser-ho, però no oblidem que això és perquè les anarquistes lluitem en contra de la societat capitalista i de l’estat que l’orquestra. Què vol dir això? Doncs que avui ens ha tocat a nosaltres, però totes les que lluitem som susceptibles de ser el blanc de l’escalada represiva que ens està tocant viure aquests temps i que no farà altra cosa que anar en augment en els anys vinents.

És per això que volem fer una crida a la solidaritat i el suport mutu, valors que ara necessitem més que mai. Us demanem que participeu de la convocatòria del dissabte que ve, però també demanem que la solidaritat s’estengui arreu del territori, arreu de l’estat espanyol i més enllà. Hem preparat uns cartells per ajudar en aquesta tasca, que podeu difondre pels carrers, pels espais polítics i per les xarxes.

Animem doncs a l’aparició de noves convocatòries de suport i a la màxima difusió de les existents.

TERRORISTA ÉS QUI ENS CONDEMNA A UNA VIDA DE MISÈRIA,
NO QUI ES REBEL·LA CONTRA ELLA!

 


cornella

Sindicat d'oficis varis de Cornellà i Comarca. C/ Florida, 40 Cornellà de Llobregat (Bcn), prop de les estaciones de metro L5 de Gavarra i Cornellà Centre. Rodalies Renfe de Cornellà i Trambaix.

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


CAPTCHA Image
Reload Image
MastodonFacebookTwitterEmailWhatsAppTelegramPrintComparteix